Flugfiske på rätt vis

Då var det dags att fiska som aldrig förr. Vädret är på topp och fiskarna väntar i närmaste sjö. Flugfiske må säkerligen vara det roligaste sättet att fiska på, då det gör hela processen mer fartfylld och spännande. I princip vem som helst kan kasta ut ett spö i vattnet, men att bemästra flugfiske är verkligen inte någonting som görs på en dag. Man måste inte enbart ha den rätta utrustningen utan även tekniken som tillåter en att kasta ut draget på rätt sätt. Det finns mer än ett flertal personer som tränar i flera år och som till och med har tagit flugfiskelektioner för att förbättra sig. Hur bra ens teknik än är består dock succén som sagt av två pusselbitar: Tekniken och utrustningen. Om man ger sig ut på sjön med ett kasst flugfiskespö kan man inte förvänta sig att komma långt.

 

Sage flugspön för alla lägen

Lyckligtvis nog är det inga svårigheter att bläddra genom ett flertal flugfiskespön och därmed finna det som man behöver på en och samma plats. Det finns fantastiska sage flugspön som man kan hitta hos fiskeshopen, där kvalitet och kvantitet går hand i hand.

 

Om vi exempelvis tar en titt på deras Sage Method Series Flugspö ser man snabbt att denne utrustning har mycket att ge. Ultra-snabb aktion, söt- och saltvattenbeständig, ett bastant guide set, ett svart spöfodral med magmafärgat sidenstryck, ett svart aluminium-rullfäste, full-wells handtag med fighting butt och mycket mer. Dessa är fantastiskt fina produkter som man enkelt hittar genom att ta sig runt på fiskeshopens webbutik och ta reda på vad man behöver.

 

Fråga på!

 

Man kan inte enbart köpa hjälpsamma produkter hos fiskeshopen, utan man kan samtidigt även få information av erfarna fiskeentusiaster. Om man undrar någonting kring vilket spö som man borde införskaffa eller vilka kläder som passar bäst kan man alltid fylla i frågeformuläret eller ringa vid öppettiderna. Fiskeshopen har vanligtvis öppet alla dagar, beroende på datum. Mellan mars 25 och september 30 är det öppet måndag till lördag 09:00-17:00, medan det på söndag är öppet 10:00-15:00. Mellan oktober 1 och februari 29 är det öppet måndag till fredag 09:00-17:00 medan det på lördagar är öppet 10:00-14:00. Därefter är det stängt på söndagen. Det finns alltså många tillfällen då man kan få tag på personalen och få svar på alla de funderingar som man har.